Εγκατάσταση ασύρματου δικτύου - Α.Σ. Μανιακίου

 

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μανιακίου - Λογότυπο

 

Ανάγκες & λύσεις

Μία από τις ανάγκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μανιακίου που κληθήκαμε να λύσουμε, ήταν το κομμάτι της απομακρυσμένης μηχανογράφησης.

Καθώς ο Α.Σ. Μανιακίου στην περίοδο της συγκομιδής μισθώνει τους χώρους αποθήκευσης και ζύγισης, πρέπει να μπορεί να τιμολογήσει και από αυτούς, τόσο στους παραγωγούς όσο και στους εμπόρους.

 

Χώρος αποθήκευσης

Στον χώρο αποθήκευσης (ψυγεία) εγκαταστήσαμε ένα τερματικό με έναν (laser) εκτυπωτή και έναν εκτυπωτή ετικετών (label printer) για να μπορούνε να εκτυπώνουνε τις απαραίτητες ετικέτες που χεριάζετε να είναι κολλημένες πάνω στα τελάρα τους, καθώς και να τιμολογήσουνε στους εμπόρους που παραλάμβαναν τα προϊόντα τους. Στον χώρος υπάρχει πρόσβαση στο internet και έτσι με την χρήση VPN Tunnel δημιουργήσαμε την επικοινωνία με το βάση δεδομένων της εμπορικής τους εφαρμογής που βρισκόταν στα γραφεία του συνεταιρισμού.

 

Χώρος ζύγισης

Στον χώρο ζύγισης (αλάνα) εγκαταστήσαμε δεύτερο τερματικό μαζί με έναν (laser) εκτυπωτή για να μπορούνε να τιμολογήσουνε στους παραγωγούς που τους παραδίδαν τα προϊόντα. Την επικοινωνία με την βάση δεδομένων την υλοποιήσαμε με κεραίες ασύρματης επικοινωνίας καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα παροχής internet στο χώρο.

 

Φωτογραφικό υλικό

Το Support Plus αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει την επιχείρηση σας σε όλες τις business διαδικασίες.

εύκολα γρήγορα χαμηλό κόστος

Παρουσίαση - Αφοί Ι. Χρηστίδη Α.Ε.Ε.

Παρουσίαση - Αφοί Ι. Χρηστίδη Α.Ε.Ε.